CTP, șarjă dură la adresa vloggerului Selly: „Când dai 70.000 de euro pe o mașină înseamnă că ai niște probleme interioare nu simple”

Data actualizării: Data publicării:
Vloggerul Selly le povestește fanilor cum a ajuns să-și cumpere mașina Mercedes
Vloggerul Selly le povestește fanilor cum a ajuns să-și cumpere mașina Mercedes Foto; captură YouTube

Gazetarul Cristian Tudor Popescu este de părere că trebuie să existe o decență a consumului și a achizițiilor, indiferent de starea materială pe care o ai. În acest context, el spune că achiziția unei mașini de 70.000 de euro - cum a fost cazul tânărului vlogger Selly - relevă „niște probleme interioare” care nu sunt simple.

„Persoanele astea care umblă cu geci de 1.500 de euro și cu mașini de 70.000 de euro, cum l-am văzut pe băiatul acesta, vloggerul, a venit aici, la Digi, Selly sau Selby, era reprezentantul noii generații, care vine cu forță, cu entuziasm, să lichideze vechile structuri îmbrătrânite, dinozaurii... Frumos, revoluționar!... Și-acum văz că prima lui grijă este să-și ia la... cât are, nu știu, 16-17-18 ani, cred că n-are 20 de ani, își ia mașină de 70.000 de euro, pe care, de altfel, a și ciocnit-o”, a spus CTP, vineri seara, la Digi24.

Întrebat ce este rău în asta, Cristian Tudor Popescu a răspuns: „Păi, pentru mine este rău. Ce să fac? Eu sunt de modă veche. Când dai 70.000 de euro pe o mașină înseamnă că ai niște probleme interioare nu simple. Sunt convins, are bani mulți. Problema nu este câți bani ai, problema este decența consumului și a achizițiilor. Asta este problema. Problema e ce faci cu banii ăia, indiferent câți ai avea, mulți, puțini”, a punctat Cristian Tudor Popescu în emisiunea „Cap limpede” de la Digi24.

Cristian Tudor Popescu a vorbit și despre haina cu care Dorel Căprar, președintele PSD Arad, a mers la audierile de la DNA. Social-democratul a purtat atunci o geacă în valoare de 1.500 de euro. Căprar este cercetat de procurori pentru 17 infracțiuni, în dosarul șpăgilor care au legătură cu DRDP Dimișoara și Vama Nădlac 2.

„După părerea mea, un om care dă 1.500 de euro, un bărbat care dă 1.500 de euro pe o geacă nu a muncit cu sudoarea frunții, cinstit, banii aceia. Pentru că nu poți să dai atunci când cu adevărat muncești pe banii respectivi, nu poți să dai 1.500 de euro pe o geacă. Asta este părerea mea”, a spus CTP.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citiți și:  CTP își face autocritica: „Aș putea să numesc cvasi-dăncilism ceea ce am făcut eu aici”

CTP: Când Firea a spus că taie bani de la Catedrala „Mântuielii”, vrea să arate că Orban este Anticristul

CTP: Nicolae Robu este un Sorin Oprescu de Timișoara

Editor: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri