CTP, despre haina lui Căprar: Un bărbat care dă 1.500 de euro pe o geacă nu a muncit cinstit banii aceia

Data actualizării: Data publicării:
ctp caprar

Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24, în emisiunea „Cap limpede” realizată de Alina Manolache, despre haina cu care Dorel Căprar, președintele PSD Arad, a mers la audierile de la DNA. Social-democratul a purtat atunci o geacă în valoare de 1.500 de euro. Gazetarul consideră că „un bărbat care dă 1.500 de euro pe o geacă nu a muncit cu sudoarea frunții, cinstit, banii aceia”. Căprar este cercetat de procurori pentru 17 infracțiuni, în dosarul șpăgilor care au legătură cu DRDP Dimișoara și Vama Nădlac 2. 

Cristian Tudor Popescu: Aș putea să comentez, să spun niște lucruri despre mutra acestui domn (Căprar – n.red.), dar vedeți... dacă eu v-aș spune că are o figură de interlop, cei de la PSD, mulți de acolo din caz, ar putea să spună despre mine că am o figură de ucigaș cu simbrie, nu? Deci nu pot să fac asta.

Dar hai să lăsăm figura și să ne uităm la cu ce este îmbrăcat domnul acesta, când privește cum privește în jur. Este îmbrăcat cu o geacă în valoare de 1.500 de euro.

După părerea mea, un om care dă 1.500 de euro, un bărbat care dă 1.500 de euro pe o geacă nu a muncit cu sudoarea frunții, cinstit, banii aceia. Pentru că nu poți să dai atunci când cu adevărat muncești pe banii respectivi, nu poți să dai 1.500 de euro pe o geacă. Asta este părerea mea.

Dacă dai... sigur, „dovadă n-am”, cum spune poetul, „dar îmi aduc aminte”... Genul acesta de oameni îmi creează imediat o impresie care nu se schimbă de obicei.

Dorel Căprar, președintele PSD Arad, a mers la audieri îmbrăcat cu geacă de 1.500 de euro

Dorel Căprar, președintele PSD Arad, este cercetat pentru 17 infracțiuni de către procurorii DNA Timișoara, în dosarul șpăgilor care au legătură cu DRDP Dimișoara și Vama Nădlac 2. Mai exact: 12 infracțiuni de folosire nelegală a influenței de lider politic, 2 infracțiuni de complicitate de luare de mită, 3 infracțiuni de abuz în serviciu, de către DNA Timișoara. Chemat luni dimineață la audieri, Dorel Căprar s-a îmbrăcat cu o geacă în valoare de 1.500 de euro.

Citiți și:  CTP, șarjă dură la adresa vloggerului Selly: „Când dai 70.000 de euro pe o mașină înseamnă că ai niște probleme interioare nu simple”

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri