Cele mai noi metode de întinerire a pielii

Data publicării:
09012013 20piele-42721

„Este o procedură fără incizii, pentru că pacienții nu mai vor operații clasice, cu tăieturi, având în vedere că recuperarea este foarte lungă și există risc de complicații”, explică medicul primar de chirurgie plastică și estetică Dana Jianu.

„Combinăm mai multe metode într-o singură intervenție. Stimulăm capacitatea de întinerire a organismului prin transfer de țesut adipos și două tipuri de lasere. Obligăm organismul să întinerească singur. Luăm țesut adipos și îl transferăm la față, acolo unde este nevoie. Resculptăm fața, apoi o stimulăm cu două tipuri de laser. Unul este introdus înăuntru, la nivelul gâtului și fălcilor, apoi aplicăm un altul, fracțional, deasupra pielii”, subliniază medicul.

„Toate etapetele se realizează într-o singură ședință, se stă o zi în spital, este nevoie de anestezie generală, dar intervenția nu este dureroasă”, subliniază ea.

„Intervenția este bine a fi făcută când organismul are capacitatea de a răspunde la stimulare, 45-55 de ani. Intervenția costă în jur de 2.500-3.000 de euro”, mai spune medicul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri