Costineşti. 5.000 de yoghini s-au prins în spirala MISA

Data publicării:
misa

De zece ani, la sfâşitul lunii august, adepţii MISA se întâlnesc la Constineşti pentru a forma marea spirală. Poziţia fiecărui membru în lanţul uman este stabilită în funcţie de zodie.

„Noi, practic, realizăm o meditaţie în spirală yang, conştientizând acest moment important, de hiatus!”, explică Costică Cojocaru, purtător de cuvânt al MISA.

Pentru neiniţiaţi, această meditaţie poate fi de neînţeles. Yoghinii spun însă că spirala îi alimentează cu energie, le amplifică vitalitatea şi îi scapă de boli.

Mulţi dintre adepţii MISA vin de peste hotare ca să ia parte la acest lanţ uman. Spre exemplu, Mironel Lin a ajuns la Costineşti tocmai din Canada. Practică yoga de 11 ani şi susţine că asta îl face fericit.

„Mă simt ca şi cum aş putea să zbor, ca şi cum toate energiile din fiinţa mea au crescut, simt o conexiune o legătură intensă cu tot ceea ce mă înconjoară, dar şi cu mine însumi”, spune Mironel Lin.

Yoghinii spun că au intrat, şi de această dată, în legătură spirituală cu liderul lor, Gregorian Bivolaru.

Chiar dacă localnicii nu-i înţeleg pe yoghini, asta nu-i împiedică să câştige bani de pe urma lor. Oamenii din zonă le vând participanţilor la spirală pietre, cărţi, lapte sau legume.

Spirala va fi repetată de două ori până la sfârşitul săptămânii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri