Metallica va concerta la Bucureşti în august 2019

Data actualizării: Data publicării:
Metallica Perform at The Silverlake Conservatory of Music Benefit
Foto: Guliver/GettyImages

Metallica va concerta pe Arena Naţională din Bucureşti, pe 14 august 2019, iar biletele pentru concertul ce face parte din turneul „Worldwired” vor fi puse în vânzare pe 28 septembrie, la ora 10:00, pe metallica.emagic.ro, eventim.ro şi iabilet.ro.

Metallica Perform at The Silverlake Conservatory of Music Benefit
Foto: Guliver/GettyImages

Biletele la concertul Metallica vor costa între 235 şi 685 de lei. Membrii fan-clubului pot cumpăra bilete de marți, iar vânzarea tuturor tichetelor se va face începând de vineri.

În deschidere vor cânta trupele Ghost şi Bokassa, informează organizatorii, Emagic.

Trupa americană va reveni în Europa şi Marea Britanie între 1 mai si 25 august 2019, cu 25 de show-uri programate în peste 20 de ţări.

Turneul va debuta pe 1 mai 2019, la Lisabona, şi va include oraşe în care Metallica nu a mai concertat de mulţi ani, printre care Milano, Zurich, Dublin, Bruxelles (pentru prima oară din 1988), Berlin, Moscova, Varşovia, Bucureşti, Gothenburg, dar şi locuri unde trupa va cânta în premieră, precum Trondheim (Norvegia), Hämeenlinna (Finlanda) şi Tartu (Estonia).

Fiecare bilet cumpărat va include şi cel de-al 10-lea album Metallica, „Hardwired…To Self-Destruct”, în format digital. Fanii vor primi un mail ulterior achiziţiei de bilet cu instrucţiuni pentru a-şi descărca albumul.

Pentru concertul de pe 14 august, fanii vor avea posibilitatea să achiziţioneze trei pachete VIP, ce includ bilete în zone premium şi alte beneficii, printre care acces cu prioritate, tur prin muzeul itinerant „Memory Remains” şi întâlnire cu trupa. Mai multe detalii vor fi disponibile pe 28 septembrie.

Membrii fanclubului Metallica vor putea achiziţiona bilete începând de marţi, 25 septembrie, mai multe informaţii fiind disponibile pe metallica.com.

Formaţia Metallica a fost înfiinţată, pe 28 octombrie 1981, la Los Angeles, de toboşarul Lars Ulrich şi chitaristul şi vocalistul James Hetfield, în urma unui anunţ apărut în ziarul Recycler. Din prima formulă a trupei au făcut parte şi Ron McGovney (bas) şi Dave Mustaine (chitară). Numele Metallica a fost sugerat de un apropiat al celor patru, Ron Quintana.

În 1983, Cliff Burton s-a alăturat grupului, înlocuindu-l pe Ron McGovney, iar locul lui Dave Mustaine a fost luat de Kirk Hammet. În acelaşi an, formaţia a înregistrat primul album, „Kill ‘Em All”, la New York. În 1986, Cliff Burton a murit într-un accident în care a fost implicată întreaga formaţie, iar Jason Newsted s-a alăturat trupei până în 2001.

Metallica a lansat zece albume de studio, care au fost vândute în peste 100 de milioane de copii în întreaga lume. Printre cele mai apreciate de critică şi public se numără „Kill ‘Em All” (1983), „Ride the Lightning” (1984), „Master of Puppets” (1986), „...And Justice for All” (1988) şi „Metallica” (1991). În prezent, Metallica este formată din James Hetfield (voce, chitară), Kirk Hammett (chitară), Robert Trujillo (bas) şi Lars Ulrich (tobe). Trupa a câştigat nouă premii Grammy şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Sursa: News.ro

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri