Sari la conținut

Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna va concerta la Sala Palatului, înainte de Crăciun

Încântătoarea orchestră vieneză va străluci din nou pentru melomani pe scena Sălii Palatului pe data de 23 decembrie, sub egida Imperial Christmas Gala 2017, cu începere de la ora 20.00. Concertul se anunţă a fi o întâmpinare imperială şi luminoasă a Sărbătorilor de iarnă şi, totodată, un cadou special pentru cei care îl îndrăgesc pe compozitorul Johann Strauss.

Biletele pentru concert sunt puse în vânzare la patru categorii de preţuri, ce variază între 99 de lei şi 299 lei. Acestea se găsesc pe: eventim.ro, bilet.ro, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro, startickets.ro, iabilet.ro şi salapalatului.ro.

Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna, orchestra de renume la nivel internaţional, transpune muzical era imperială plină de farmec a Vienei, având o tradiţie îndelungată de lucru alături de cântăreţi de operetă şi dansatori de balet.

Fondată în 1997, efectivul instrumental asigură reprezenaţiile la Opera din Viena şi la festivalurile din Salzburg. În plus, orchestra se distinge prin unicitatea sunetului, prezenţa scenică şi aspect vestimentar impecabile. Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna este devotată muzicii de curte vieneze, mai ales valsurilor lui Johann Strauss, dar şi lucrărilor muzicale ale geniului Wolfgang Amadeus Mozart, Joseph Haydn sau Franz Schubert. Concertele desfăşurate de celebra orchestră vieneză au loc în Orangeria Schoenbrunn, un spaţiu artistic unic, cu o bogată istorie muzicală ce s-a transformat în timp într-o renumită locaţie pentru evenimente culturale.

Schoenbrunn Palace Orchestra Vienna realizează turnee şi la nivel internaţional, atât în Europa, cât şi peste ocean, fiind primită cu entuziasm în Suedia, Finlanda, Danemarca, Germania, Elveţia, Italia, Romania, Olanda, Spania, Japonia, China, Croaţia şi Rusia.

Fiecare spectacol al lor este special, orchestra cu bucurie luând în considerare şi cererile de muzică individuale, care pot fi personalizate pentru orice eveniment sau ocazie.