Sari la conținut

Turism balnear pentru toţi: 18 staţiuni din ţară au oferte speciale până în 15 decembrie

Cele mai importante staţiuni din ţară au lansat deja oferte pentru perioada următoare, care includ cazare şi tratament cu apă termală.

Preţurile pentru şase nopţi de cazare la un hotel de două stele, cu mic dejun inclus, şi două proceduri pe zi încep de la 330 lei pe persoană şi ajung la 470 de lei, dacă vorbim de demipensiune.

Există oferte şi pentru sejururi de zece zile, cu toate mesele incluse şi două proceduri de tratament pe zi, care costă între 710 şi 830 de lei.

Programul „Hai la băi!”, cu cinci nopţi de cazare cu pensiune completă şi două proceduri/zi, costă 625 de lei la două stele şi 750 de lei la trei stele.

Cel de-al patrulea program special, Welness balnear, oferă trei nopţi de cazare, două zile de demi-pensiune, o masă festivă, acces la piscine, saună şi sala de sport şi două proceduri tip wellness. Preţul acestui program începe de la 625 de lei de persoană pentru hotelurile de două stele.

Aceste oferte sunt valabile în intervalul 15 septembrie - 15 decembrie în cele mai importante staţiuni balneare din România.