Drena de Niro a dezvăluit de ce a murit fiul ei Leandro, la 19 ani. „Acum a plecat pentru totdeauna”

Data actualizării: Data publicării:
Drena și Leandro de Niro.
Drena și Leandro de Niro. Foto: Profimedia

Drena De Niro, fiica actorului Robert de Niro, a dezvăluit cauza morții fiului ei în vârstă de 19 ani, Leandro de Niro, relatează CNN.

Tânărul actor, nepotul lui Robert De Niro, a murit recent după ce a ingerat fentanil, a scris mama sa pe Instagram.

„Cu o tristețe incomensurabilă ne luăm rămas bun de la iubitul nostru fiu Leo”, a postat luni Drena De Niro pe rețeaua socială „Vă mulțumim pentru revărsarea de dragoste și sprijin și vă cerem să ne acordați intimitate în acest moment pentru a trece prin această durere de neconsolat”, a continuat ea.

În comentariile la acea postare, un fan a întrebat cum a murit tânărul actor și de ce.

„Cineva i-a vândut pastile cu fentanil amestcat, despre care știa că sunt amestecate (cu alte droguri, n.r.), dar i le-a vândut totuși, așa că pentru toți acești oameni care încă vând și cumpără această rahat, fiul meu a plecat acum pentru totdeauna”, a scris De Niro ca răspuns.

Aproape 70.000 de oameni din SUA au murit din cauza supradozelor de droguri care au implicat fentanil în 2021, o creștere de aproape patru ori în cinci ani, potrivit unui raport recent al Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA. Până în 2021, aproximativ două treimi din toate decesele cauzate de supradoze au implicat puternicul opioid sintetic, arată raportul.

Anunțul morții tânărului a fost făcut duminică de Drena De Niro.

„Ai fost bucuria mea și tot ce era pur și real în viața mea. Aș vrea să fiu cu tine acum. Nu știu cum să trăiesc fără tine, dar voi încerca să continui și să împart lumina pe care m-ai făcut s-o simt pentru că eram mama ta”, a scris ea.

Actorul Robert De Niro, în vârstă de 79 de ani, a transmis și el un mesaj emoționant după moartea nepotului său.

„Sunt profund îndurerat de moartea iubitului meu nepot Leo. Apreciem foarte mult condoleanțele venite din partea tuturor. Vă rugăm să ne lăsați să jelim în intimitate moartea lui Leo,” a spus actorul.

La fel ca bunicul său și mama sa, Leandro De Niro era actor, apărând în filmele „A star is born” (2018) și „Cabaret Maxime” (2018).

Vestea morții lui Leandro vine la o lună după ce acesta a apărut alături de familia sa într-o postare pe Instagram, sărbătorind Ziua Mamei.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri