Mesajul emoționant al lui Robert de Niro după moartea nepotului său, Leandro, de doar 19 ani

Data actualizării: Data publicării:
Leandro de Niro, nepotul actorului Robert de Niro, a murit la 19 ani
Leandro de Niro, nepotul actorului Robert de Niro, a murit la 19 ani. Foto: Instagram/ Drena de Niro

Actorul Robert De Niro, în vârstă de 79 de ani, a transmis un mesaj emoționant după moartea nepotului său, Leandro De Niro Rodriguez, în vârstă de doar 19 ani, relatează Business Insider.

„Sunt profund îndurerat de moartea iubitului meu nepot Leo. Apreciem foarte mult condoleanțele venite din partea tuturor. Vă rugăm să ne lăsați să jelim în intimitate moartea lui Leo,” a spus actorul pentru People Monday.

Leandro era fiul fiicei lui De Niro, Drena De Niro, în vârstă de 51 de ani, și al artistului Carlos Rodriguez.

Poliția din New York a confirmat pentru Insider că agenții au răspuns la un apel 911 cu puțin înainte de ora 14:30, duminică, și au găsit un bărbat inconștient la adresa acestuia. Paramedicii l-au declarat mort.

Drena de Niro a dat, de asemenea, o declarație pentru People, în care a spus: „Cu o tristețe incomensurabilă ne luăm rămas bun de la iubitul nostru fiu Leo. Vă mulțumim pentru dragostea și sprijinul pe care ni le-ați transmis și vă rugăm să ne acordați intimitate în acest moment pentru a trece prin această durere uriașă”.

Drena a fost cea care a anunțat moartea lui Leandro, duminică seara, într-o postare pe Instagram.

„Nu știu cum să trăiesc fără tine, dar voi încerca să merg mai departe și să răspândesc dragostea și lumina pe care le-am simțit de când am devenit mama ta. Ai fost foarte iubit și apreciat și mi-aș fi dorit ca iubirea să te salveze. Îmi pare atât de rău, copilul meu, îmi pare atât de rău. Odihnește-te în pace, băiatul meu drag”, a scris ea.

La fel ca bunicul său și mama sa, Leandro De Niro era actor, apărând în filmele „A star is born” (2018) și „Cabaret Maxime” (2018).

Vestea morții lui Leandro vine la o lună după ce acesta a apărut alături de familia sa într-o postare pe Instagram, sărbătorind Ziua Mamei.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri