FOTO. Adele, de nerecunoscut la o petrecere după Gala Oscar. Vedeta a slăbit enorm!

Data actualizării: Data publicării:
adele- GettyImages-500440316
Foto: Gulliver/Getty Images

După ce a stat departe de lumina reflectoarelor în ultimele lui, Adele și-a făcut apariția duminica trecută la o petrecere dată după Gala Oscarurilor și a surprins cu noua sa siluetă. Însă și chipul vedetei în vârstă de 31 de ani este schimbat.

Vedeta a apărut la petrecerea dată de Guy Oseary într-o rochie cu imprimeu de leopard, care i-a pus în evidență silueta zveltă. Vedeta s-a fotografiat alături de prezentatoarea TV Kinga Rusin, care a postat imaginea pe contul de Instagram.

Cântăreaţa britanică și-a schimbat stilul de viață și a trecut prin numeroase schimbări după ce anul trecut s-a despărţit de soţul ei, Simon Konecki. Între timp, a reușit să scape de peste 40 de kilograme.

Adele, surprinsă la jogging în februarie 2020

Adele, surprinsă într-o ținută sport, în februarie 2020©Foto: Profimedia

Adele s-a căsătorit în 2016, după o relație de cinci ani, cu Simon Konecki, fondatorul drop4drop, o organizaţie de caritate ce luptă pentru accesul global la apă potabilă curată. Cuplul are și un copil.

Până de curând cel mai bine vândut artist născut la Londra, Adele este cunoscută pentru albumele ei de top: „19”, „21” şi „25”. 

Adele, născută la 5 mai 1988, în Marea Britanie, este interpretă şi compozitoare. În 2008, a lansat primul album de studio, „19”, care s-a vândut în peste 6 milioane de copii. În 2009, a câştigat două premii Grammy şi a fost supranumită de presa britanică „Noua Amy Winehouse”.

Adele Performs At The 9:30 Club
Adele în 2009, la 21 de ani Foto: Guliver/Getty Images

Citiți și:  Cântăreața Adele are un nou iubit. Vedeta l-a prezentat deja prietenilor

Redactor: A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri