Mesajul emoționant al soției lui Lance Reddick, după moartea subită a actorului

Data publicării:
Lance Reddick
Lance Reddick, cunoscut pentru rolurile sale din drama polițienească HBO „The Wire” și din filmele de acțiune „John Wick”, a murit vineri, la vârsta de 60 de ani. Foto: Profimedia

Soția lui Lance Reddick a transmis un mesaj emoționant după moartea subită a actorului în vârstă de 60 de ani, relatează CNN.

Lance ne-a fost luat mult prea devreme”, a scris Stephanie Reddick, văduva regretatului actor, într-o postare pe Instagram.

Vă mulțumim pentru toată dragostea copleșitoare, sprijinul și poveștile frumoase împărtășite pe această platformă în ultima zi. Văd mesajele voastre și nu am cuvinte să exprim cât de recunoscătoare sunt”, a adăugat ea.

Lance Reddick, cunoscut pentru rolurile sale din drama polițienească HBO „The Wire” și din filmele de acțiune „John Wick”, a murit vineri, la vârsta de 60 de ani, din cauze naturale, potrivit reprezentantului său, Mia Hansen.

Colegul lui din „Wire”, Wendell Pierce, și-a amintit de Reddick ca fiind „un om cu o mare putere și grație”.

„A fost la fel de talentat ca muzician pe cât a fost ca actor. Este o mare durere neașteptată pentru familia noastră artistică”, a scris Pierce.

„Sunt șocată și fără cuvinte. Acest om talentat, bun și inteligent a dispărut! Am fost binecuvântată că am lucrat cu tine și binecuvântată că te-am cunoscut”, a scris actrița Viola Davis pe Instagram.

Reddick a fost, de asemenea, vocea comandantului Zavala în seria de jocuri Destiny, iubit în comunitatea de jucători. Stephanie Reddick a transmis un mesaj special pentru ei.

Miilor de jucători Destiny care i-au adus un omagiu special lui Lance, vă mulțumesc. Lance v-a iubit la fel de mult cum a iubit jocul”, a scris Stephanie Reddick.

Ea a cerut ca donații în numele lui să fie făcute către momcares.org, o organizație nonprofit care ajută mamele și familiile din Baltimore, orașul său natal.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri