Rebecca Ferguson, starul din „Dune”, a spus despre un coleg de platou că este un „idiot”

Data publicării:
Rebecca Ferguson
Rebecca Ferguson FOTO: Getty Images

Rebecca Ferguson, una dintre vedete din „Dune”, a spus despre un coleg de platou că este un „idiot”, pentru că a țipat la ea și a chinuit-o. A refuzat, însă, să spună despre cine este vorba, dând de înțeles că este vorba despre o producție anterioară. Speculațiile despre cine ar fi persoana nu au întârziat să apară și, între timp, actrița a fost lăudată de colegi că a avut curajul să vorbească despre asta.

În episodul de marți al popularului podcast „Reign with Josh Smith”, actrița și-a amintit de o perioadă în care a vorbit despre un fost coleg – pe care l-a descris drept „un idiot absolut”, dar pe care nu l-a numit – care „a țipat” la ea și a chinuit-o.

În timp ce Ferguson a exclus doi foști colegi - Hugh Jackman și Tom Cruise - speculațiile au început să apară, toată lumea întrebându-se despre cine ar putea fi vorba, potrivit CNN.

Unul dintre foștii parteneri, Dwayne Johnson, a lăudat-o pe actriță pe rețelele sociale pentru curajul ei. Dwayne Johnson a scris pe X: „Urăsc să văd asta, dar îmi place să o văd înfruntând tauri. Rebecca a fost îngerul meu păzitor trimis din cer pe platoul de filmare. O iubesc pe acea femeie.”

„Aș dori să aflu cine a făcut asta”, a mai adăugat Johnson. Cei doi au lucrat împreună la filmul „Hercules” din 2014.

Emily Blunt, cu care Ferguson a lucrat în „The Girl on the Train”, în 2016, și a spus că între ele nu a „nimic decât dragoste”.

Ferguson a spus că persoana în cauză și-a vărsat frustrările pe ea, făcând-o să plece în lacrimi de pe platou. Dar a doua zi s-a decis să reacționeze. „Îmi amintesc că eram atât de speriată și m-am uitat la această persoană și i-am spus: „Poți să te duci la dracu. Nu vreau să te mai văd niciodată!””, și-a amintit ea.

Ulterior a avut o discuție cu regizorul și lucrurile s-au aranjat pe platourile pe platoul de filmare. „Nu mă tem de consecințele la a spune ceea ce cred”, a spus Ferguson.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri