FOTBAL. Ştefan Grigorie, la FC Braşov

Data publicării:
GRIGORE FC BRASOV

Aducerea mijlocaşului Ştefan Grigorie vine după ce antrenorul Cornel Ţălnar a fost instalat în locul lui Ilie Stan iar Florentin Petre a venit şi el ca antrenor secund lângă Tâmpa. Janos Szekely şi Marius Constantin s-au prezentat initial la reunirea Rapidului, dar au ajuns la un consens cu preşedintele Constantin Zotta si au venit si ei la Braşov.

"În ultimul timp am fost obişnuit cu perioadele grele şi nu trebuie să sperie pe nimeni acest lucru. Important este să dăm totul pentru că echipa este pe un loc nu tocmai pălcut şi valoarea lotului face ca echipa să tindă mai sus", a spus Ştefan Grigorie, jucător FC Braşov. 

Aducerea lui Grigorie lasă de înţeles că Romeo Surdu şi-a găsit un alt angajament, înţelegerea acestuia din urmă cu Braşovul fiind să poată pleca liber de contract dacă primeşte o ofertă mai bună.

"Probabil că este ultimul transfer pe care noi l-am făcut în acestă fereastră, rămânând doar acea discuţie, decizie pe care să o luăm împreună cu Romică Surdu, cu dorinţa noastră evidentă de a rămâne la FC Braşov", a spus Constantin Zotta - preşedinte FC Braşov


După 19 etape, FC Braşov este pe locul 16, la două puncte de primul loc neretrogradabil.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri