Sari la conținut

FUTSAL. Final de sezon

CS Colțea 1920 Brașov, echipă aflată la primul sezon în futsalul românesc, încheie anul pe teren propriu într-un duel cu cei de la Pro Tineret Sighișoara pentru locurile 7 - 8 din Liga Secundă. De asemenea clubul brașovean a reușit în colaborare cu Federația Română de Fotbal să programeze în aceeași zi și meciul pentru medaliile de bronz din Liga Națională între Autobergamo Deva și United Galați.

„A fost un sezon cu rezultate bune în care am ajuns până în sferturile de finală ale Cupei României iar în campionat am ratat accesul în barajul de promovare în ultimul joc. În urma acestor prestații am stârnit interesul tot mai multor tineri care vor să facă parte din proiectul Colțea. Este un proiect care se bazează în totalitate pe fotbaliști brașoveni și care ajunge la finalul unui an cu bune și cu rele", Ciprian Jurubescu - preşedinte CS Colţea 1920 Braşov.  

Joi, 2 iunie, la Sala Sporturilor, începând cu ora 17.30 Autobergamo Deva și United Galați îşi vor disputa meciul medaliei de bronz în Liga Națională de Futsal. De la ora 19:15, cea de a doua partidă a zilei se va juca între CS Colțea 1920 Brașov și Pro Tineret Sighișoara.

Redactor: Adrian Susanu
Operator: Lucian Păculea