HANDBAL. Corona Braşov a debutat cu victorie în play-off

Data publicării:
HANDBAL CORONA-1

Braşovencele au preluat însă iniţiativa la jumătatea primei reprize, pe care au încheiat-o în avantaj, 14 la 12. Imediat după pauză, Corona s-a distanţat, dar U Jolidon a avut o revenire extraordinară. Gazdele au reuşit să egaleze la 19 şi chiar să preia conducerea cu 15 minute înainte de final. La o zi după ce şi-a sărbătorit a 35-a aniversare, Aurelia Brădeanu le-a purtat pe braşovence spre victorie. Corona s-a distanţat la patru goluri, iar clujencele au reuşit doar să limiteze proporţiile scorului.

"După pauză a fost alt meci, probabil ne-am relaxat, am făcut multe greşeli, tactice, tehnice şi din cauza greşelilor am ajuns la egal, ne-au condus, important e că am avut puterea să revenim şi să trecem peste", spune Aurelia Brădeanu.

Cu zece reuşite, clujeanca Mihaela Ani-Senocico a fost cea mai bună marcatoare de pe teren, în timp ce de la braşovence s-a remarcat Camelia Hotea, cu 6 goluri. S-a terminat 29 la 28 pentru Corona, care poate tranşa calificarea în faza finală a play-off-ului vineri, în direct la Digi Sport 1 de la ora 18:00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri