Sari la conținut

HOCHEI. Test picat în Liga Mol

Dacă la capitolul efort depus brașovenilor nu li se poate reproșa nimic, valoarea de pe gheață dintre cele două echipe a fost evidentă. Diferența făcută pe parcursul meciului a fost creată în special de stranierii oaspeților, capitol la care brașovenii nu pot răspunde în acest moment.

"Dacă am avea încă doi-trei jucători străini valoroși, ca să acoperim zona fundașilor ar fi ideal. Avem nevoie de doi fundași și un centru puternic. Acest lucru ar putea fi extrem de important pentru tinerii hocheiști din echipă și pentru dezvoltarea lor", spune Otto Kerestesz - antrenor Corona Brașov.

Pe gheață, galben-albaștrii au început bine și au fructificat prima superioritate avută prin Zsolt Molnar. Răspunsul oaspeților a venit promt iar Quinn a înscris pentru MAC tot în superioritate. Actul secund a fost controlat autoritar de maghiari iar prima linie a oaspeților a făcut legea pe gheață. Canadienii Quinn și Hayse alături de finalnadezul Saarenpaa au dus scorul la 4 la 1.

În ultimul act Saarenpaa a făcut dubla iar Mestyan a închis tabela la 6 la 1. În acestă seară de la ora 18:30 Corona Brașov are parte de un nou test în Liga Mol, de acestă dată în compania rivalei din Harghita, HSC Miercurea Ciuc.

Redactor: Adrian Susanu
Operator: Mihai Stan

Pe aceeași temă