Sari la conținut

HOCHEI. Ultimul amical pentru Corona

Cele două formaţii se vor întâlni vineri, 5 septembrie de la ora 18:00 în ceea ce este ultima repetiţie pentru braşoveni, înaintea partidelor oficiale din Cupa României. Cele două formaţii s-au mai întâlnit odată în acestă toamnă, tot la Braşov, când gazdele s-au impus clar cu scorul de 7 la 2.

Pentru Corona, seria meciurilor amicale din acestă vară a fost completată de două victorii cu Platina Chişinău, un succes cu cehii de la Pirati Chomutov şi înfrângeri cu slovacii de la Banska Bystrica şi maghiarii de la Sapa Fehervar.

Prima competiţie oficială din noul sezon este Cupa României, ce se va desfăşura în perioada 10-14 septembrie. Dacă lucrările la Patinoarul din Galaţi nu vor fi finalizate până la startul competiţiei, atunci ediţia de Cupa României se va desfăşura la Braşov.

Cele 6 echipe participante la competiţiei se împărţite pe două grupe, în componenţa HSC Csikszereda - CSM Dunarea Galati - Progym Gheorgheni respectiv Corona Brasov Wolves - Steaua Rangers - Sportul Studenţesc. Învingătoarele celor două grupe se vor întâlni apoi în finala competiţiei. Biletele se pot achizitiona în ziua meciului de la casieria patinoarului între orele 12:00-19:30 şi vor costa 10 lei.

Pe aceeași temă