Calificare ratată şi demisie de antrenor la U Mobitelco

Data publicării:
130114 baschet mobitelco

Baschetbaliştii clujeni aveau de recuperat 15 puncte după înfrângerea din manşa tur cu BCM U Piteşti, dar prestaţia elevilor lui Dorin Pintea a lăsat din nou de dorit. "Alb-negrii" nu au reuşit să se desprindă decisiv în niciun moment al partidei disputate în Sala Sporturilor "Horia Demian", ba, mai mult, în sfertul 4, au capotat inexplicabil. Studenţii au reuşit să înscrie doar 5 puncte în ultimele 10 minute, în timp ce piteştenii şi-au trecut în cont 20 de puncte.

Scorul final a fost 75-63 pentru BCM U Piteşti, care a făcut, astfel, pasul în careul de aşi al Cupei României.

Imediat după meci, antrenorul lui U Mobitelco, Dorin Pintea, şi-a înaintat demisia, dezamăgit de ratarea calificării.

"În toate cazurile în care echipa pierde, antrenorul este de vină. Deci îmi asum toate riscurile şi toate consecinţele, eu sunt principalul vinovat pentru această înfrângere. Am vorbit deja, pentru binele echipei, sper să fie un reviriment pentru echipă, îmi ofer demisia, urmează să se decidă", a declarat acesta.

Mai mult ca sigur, ratarea calificării în Final Four-ul Cupei României va aduce sancţiuni în tabăra lui U Mobitelco.

"După un astfel de meci, mulţi ar putea să îşi prezinte demisia, nu doar Bobo. Dacă stau să mă gândesc, şi domnul Perovic m-a anunţat asta doar cu câteva zile înainte... Astăzi, din păcate, pentru mine a fost trist din mai multe puncte de vedere. În primul rând, jocul echipei, acasă, în faţa suporterilor noştri, a fost foarte prost", a declarat Mircea Cristescu, preşedintele executiv al clubului.

Pentru U Mobitelco a rămas acum doar campionatul, care se reia săptămâna aceasta cu etapa a 14-a. Clujenii vor întâlni acasă pe CSM Oradea, vineri, de la ora 18.00, într-un meci ce va fi transmis în direct de Digi24 Cluj-Napoca.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri