Şansa revanşei pentru Lemnaru, de la Universitatea Cluj

Data publicării:
lemnaru

Pentru Lemnaru, partida cu Pandurii, din etapa următoare, poate fi considerată şi o revanşă. Gorjenii au renunţat la serviciile atacantului chiar înaintea meciurilor din grupele Europa League.

"Lemnaru s-a obişnuit cu golul şi mă bucur că este într-o perioadă foarte bună. Trebuie să înscrie, el nu trebuie să dovedească celor de la Pandurii că a fost un jucător şi l-au dat la o parte, pentru că el a dovedit pe teren şi asta e cea mai mare realizare", spune Mihai Teja, antrenorul Universității.

De la instalarea lui Mihai Teja pe banca tehnică, jucătorii Universităţii abordează toate meciurile la victorie, indiferent de adversar.

"Noi cu ideea asta plecăm, cum ne-a spus şi domnul profesor Teja. Asta ne-a insuflat şi cred că de asta am avut victoriile acestea, pentru că numai la victorie plecăm. Pierdem, scoatem un egal, important e să ieşim cu capul sus de acolo, de pe teren", spune Emil Ninu, fundaş la "U" Cluj.

Universitatea Cluj joacă duminică de la ora 18.30, la Târgu Jiu, cu Pandurii, într-un meci ce va fi transmis de DigiSport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri