CS Universitatea Craiova îl vrea pe Cristi Chivu

Data publicării:
141113 chivu csu

CS Universitatea Craiova ar putea da cea mai mare lovitură pe piaţa transferurilor, dacă ar reuşi să-l aducă în lot pe Cristian Chivu, actualul jucător al echipei Inter Milano. CSU vrea să profite de faptul că fostul internaţional nu mai este dorit de gruparea italiană și îl atrage pe Chivu cu o propunere financiară fabuloasă pentru nivelul fotbalului românesc.

Conform unor surse din apropierea clubului, oltenii sunt dispuşi să-i ofere lui Cristian Chivu un contract de aproximativ 700.000 de euro pe sezon, dar şi postul de președinte al clubului din Bănie la finalul carierei de jucător.

Cristi Chivu a jucat pentru Universitatea Craiova în sezonul 1998-1999, fiind adus de Ilie Balaci de la Reşiţa. În scurt timp a devenit căpitanul echipei, după care a fost transferat pentru două milioane de dolari la Ajax Amsterdam.

Pe lângă Reşiţa, Craiova şi Ajax, Chiviu a mai evoluat la AS Roma şi Inter Milano - echipă cu care a câştigat Liga Campionilor. La Naţională, Chivu a jucat în 75 de meciuri, pentru care a marcat trei goluri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri