Sari la conținut
News Alert

Cele mai accesate știri ale săptămânii pe digi24.ro/iasi

LOCUL I - Ciocniri între protestatari și jandarmi, la Pungești

Ciocniri între protestatari și jandarmi, la Pungești. 200 de localnici din Siliștea și din satele limitrofe s-au adunat în apropiere de șantierul Chevron ca să protesteze față de intenția companiei de a începe explorarea gazelor de șist. Știrea ocupă locul unu în topul celor mai accesate știri ale săptămânii pe saitul digi24.ro/iasi.

LOCUL II - A început programul "Școala altfel"

A fost „Şcoala altfel" săptămâna aceasta, iar Digi24 Iași a prezentat în știri activitățile speciale desfășurate de elevi în aceste zile. Informațiile au fost apreciate de cititorii noștri, iar știrea s-a clasat pe locul doi.

LOCUL III - A lăsat tot satul în beznă 

Un bărbat a hotărât să lase un sat întreg fără curent pentru că era nemulțumit că nu primește bani pentru stâlpii de electricitate pe care îi are pe proprietatea lui. Nu mai puțin de 200 de familii au rămas în beznă din cauza mâniei bărbatului. Știrea a primit zeci de recomandări.

LOCUL IV - În culisele unei investigații

Cititorii saitului nostru, digi24.ro/iasi, au fost interesați și de micile dezvăluiri din culisele unei investigații criminalistice. Știrea despre prezentarea laboratorul mobil al criminaliștilor și modul cum depistează polițiștii actele false ori fac un portret-robot a avut sute de accesări.

LOCUL V - Fericirea angajaților poate fi măsurată 

Pe poziția cinci în topul celor mai accesate știri ale săptămânii se află aplicația care măsoară fericirea. Programul Hppy Apps <http://www.gethppy.com/> stabilește cu exactitate gradul de satisfacție al angajaților.

De pe site-ul digi24.ro/iasi aflați cum funcționează aplicația și procentul important cu care crește productivitatea angajaților dacă sunt fericiți.

Fiți alături de noi și pe facebook, la adresa facebook.com/Digi24Iasi.