Sari la conținut

Despre tehnologiile moderne, la Facultatea de Construcţii din Oradea

Timp de trei zile, profesorii şi studenţii Facultăţii de Construcţii, Cadastru şi Arhitectură din Oradea participă la o serie de manifestări care le sunt dedicate. Este vorba despre comunicări ştiinţifice şi o conferinţă cu participare internaţională cu tema "Tehnici moderne pentru mileniul 3".

Cu această ocazie, în sala de consiliu a Universităţii Oradea, profesorul Vasile Ursea a primit, miercuri, titlul de Doctor Honoris Causa.

Carmen Mancea, prodecanul Facultăţii de Construcţii, Cadastru şi Arhitectură din Oradea: "Recunoaşterea faptului că universitatea şi facultatea căreia îi aparţin este apreciată şi se încadrează în ceea ce înseamnă cercetare pe plan naţional şi chiar plan internaţional. Conferinţa noastră este cotată ISI Proceedings, adică este cotată din punct de vedere ştiinţific internaţional, având valoare, iar valoarea o dau lucrările celor care se prezintă astăzi alături de noi la conferinţă."

Marcela Prada, prorectorul Universităţii din Oradea: "Poate că reuşim cumva să ridicăm această profesie şi să o punem acolo unde îi este locul, să arătăm viitorilor noştri studenţi că nu este numai grea, ci este şi frumoasă. Este cea mai frumoasă profesie."

Redactor: Adrian Ciucuriţă
Operator: Florin Lucuţa