Sari la conținut

FOTBAL. Bihorenii Ioan Hora şi Liviu Antal speră la un sezon cât mai bun cu Pandurii Tg. Jiu

Deocamdată, cei doi nu au evoluat încă împreună, pentru că Hora s-a numărat printre jucătorii convocaţi de Anghel Iordănescu în cantonamentul din Turcia al naţionalei.

Speranţa mea e ca amândoi să prindă lotul de europene. Pentru fotbalul bihorean ar fi ceva deosebit fiindcă patru bihoreni ar participa la Campionatul European", îşi doreşte Lucian Stance, antrenorul LPS „Bihorul".

Ambii jucători şi-au trecut în cont câte un titlu naţional. Ioan Hora l-a câştigat ca jucător la CFR Cluj, iar Liviu Antal cu Oţelul Galaţi. Experienţa celor doi, care sunt şi ultimii golgheteri în Liga I, ar putea fi un atu pentru Pandurii, actualmente pe locul cinci în clasament.

„Ar fi ceva deosebit să iasă de două ori campionai naţionali, dar e foarte greu. Favorite sunt Steaua şi Astra", spune Stance.

Ioan Hora şi Liviu Antal şi-au demonstrat pofta de gol şi în actualul stagiu de pregătire. Primul a marcat golul care i-a adus României victoria în amicalul cu Zimbru Chişinău. Antal a debutat cu gol la primul său joc pentru Pandurii, în testul cu Dinamo Moscova.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Robert Rezmuves
Editor web: Adrian Laboş