FOTBAL. Învinşi la ultima fază. Olimpia Satu Mare - Luceafărul Oradea 1-0

Data publicării:
sport luceafarul Satu Mare 050916

După cinci etape disputate, Luceafărul continuă să rămână echipa cu cel mai slab punctaj dintre cele cinci promovate în liga a doua. Formaţia orădeană a fost învinsă dramatic, sâmbătă, la Satu Mare, printr-un gol marcat în ultimul minut de joc de Marius Onicaş.

„Să luăm gol şi de la 45 de metri - vă daţi seama, toată lumea e supărată, îndurerată, mai ales pe fondul unui joc foarte bun în care eu, sincer, chiar nu am ce să le reproşez”, a declarat Erik Lincar, antrenorul CS Luceafărul Oradea.

Luceafãrul a dominat tot meciul și a irosit mai multe ocazii, prin Roșu. Mai mult, din minutul 75 a avut chiar doi jucãtori în plus pe teren, în urma eliminãrilor lui Muntean şi Vasile Pop.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Chiar mă gândeam că un meci ca acesta cred că îl pierzi, aşa, o dată la 20 de ani. Mi s-a întâmplat mie. (...) O să rămân cu ceva, (...) în istoria mea personală, cu această dată de 3 septembrie", a spus Lincar.

Ajunsã la patru înfrângeri consecutive, formaţia orãdeanã va încerca sã obținã victoria, sâmbãtã, pe teren propriu cu Dunãrea Cãlãraşi.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Robert Rezmuves

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri