Sari la conținut

FOTBAL. Luceafărul câştigă derbiul judeţului: 2-0 cu CS Oşorhei

foto: Facebook CS Luceafărul Oradea

Liderul seriei a cincea s-a întrecut în ratări şi a muncit pentru o victorie conturată abia în repriza secundă.

Dan Dobai, antrenorul CS Luceafărul Oradea: „Dacă era 4-0, 5-0 la pauză nu se supăra nimeni; până la urmă a câştigat fotbalul pozitiv. Anti-fotbalul nu se premiază, din punctul meu de vedere, şi orice rezultat în afară de victorie era un rezultat negativ. Practic, a fost o singură echipă pe teren, ei au speculat anumite momente, întâmplătoare." 

Obişnuită să înscrie repede, formaţia antrenată de Dan Dobai a primit replica unei echipe dârze, care a cedat doar după aproape o oră de joc. Arnăutu a deschis scorul în minutul 56, cu un şut la vinclu. Tabela a fost închisă de Cristi Cigan, din penalti, în minutul 2 al prelungirilor.

„Noi am avut şapte, opt ocazii uriaşe. Ei au avut întâmplător, o ocazie, două, întâmplător, repet. Nimic constructiv, iar noi am fost echipa pozitivă, care am avut posesia, care am avut ocaziile, chiar dacă astăzi, trebuie să recunosc, nu am fost atât de eficienţi cum am fost cu alte jocuri", spune Dobai

Victoria cu CS Oşorhei menţine Luceafărul în fruntea ligii a treia, la egalitate de puncte - 40 - cu Avântul Reghin. Pentru orădeni urmează o deplasare extrem de grea, la Galda, echipă care de asemenea se află în lupta pentru un loc pe podiumul seriei.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă