King Do Lions Oradea şi-a desemnat excelenţele anului

Data actualizării: Data publicării:
spot gala premii

Fraţii Cotuţ se menţin şi în 2017 în fruntea topului celor mai buni sportivi ai clubului King Do Lions. După un an extrem de încărcat, Răzvan şi-a adjudecat prima poziţie la categoria copii, în vreme ce Denisa s-a impus la secţiunea juniori şi seniori.

„Au reuşit să obţină cele mai bune rezultate, obţinând cel mai bun punctaj. Au avut o sumedenie de titluri naţionale şi internaţionale. La Campionatul European au participat, au avut o evoluţie bun, dar din păcate nu au reuşit să obţină medalii", a declarat Andreea Ganea, preşedinte King Do Lions.

Pe locul întâi în clasamentul Federaţiei Române de Sporturi Marţiale Coreene, clubul King Do Lions Oradea speră ca în 2018 să bifeze primul succes major pe plan extern.

„Clubul îşi propune să rămână campion la cele două competiţii naţionale - Campionatul Naţional, respectiv Cupa României - şi mi-aş dori din suflet să se obţină primul titlu de campion european", spune Andreea Ganea.

În 2017 clubul King Do Lions a fost angrenat în peste 100 de competiţii. În 55 dintre acestea, desfăşurate pe plan naţional, a reuşit să se claseze pe podium, în vreme ce în concursurile internaţionale a obţinut nu mai puţin de 68 de medalii.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Norbert Hegedus

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri