Senatorul liberal Cristian Bodea vrea „fuziune, nu alianță PNL-PDL!"

Data publicării:
BETA pnl bodea

Dezastruoasă și aberantă. Așa este văzută ultima campanie dusă de PNL în fața electoratului de liberalul Cristian Bodea. Mesajul din campania pentru europarlamentare în care sloganul PNL a fost „Eurocampionii", este catalogat "deloc inspirat" de senator.

„Nu-i destul că am primit eticheta de aroganți, după ce am rupt USL, venim și facem și campanie electorală pe tema asta. Noi suntem vedetele României! Cu asta îi convingi pe oameni să te voteze? Apoi au mai scos și prostia aia cu Ora Europei."

Iar cei care au condus campania pentru alegeri, ar trebuie să-şi dea demisia, spune Cristian Bodea.

„Cei care l-au sfătuit pe Crin Antonescu în această campanie din această primăvară, trebuie să facă un pas în spate. Cei care au poziții să își dea demisia, cei care au fost implicați să se abțină de la sfaturi și implicare."

Aceștia ar fi Marian Petrache, vicepreședintele PNL, care a fost șeful campaniei pentru alegerile europarlamentare, Rareș Mănescu, secretarul general al partidului, dar și Eugen Nicolăescu, cel care făcut moțiunea de cenzură a liberalilor, dar care și-a ales prost momentul pentru a o depune în Parlament. Scorul slab din alegeri trebuie combătut, iar cei din PNL au o singură soluție: fuziunea.

„E firesc să se facă unirea partidelor liberale:PNL și PDL, iar acest lucru, ca să fie viabil și fezabil, printr-o fuziune rapidă. S-a dovedit că alianțele sunt pline de orgolii și nu au viață lungă", este de părere senatorul PNL de Bihor.

Chiar dacă liderii liberali au căzut de acord cu şefii PDL, nu s-a semnat niciun protocol oficial de colaborare între cele două partide. Fuzionarea celor două ar presupune înfiinţarea unui singur partid de dreapta, cu un singur preşedinte.

reporter: Laura Breb
operator: Robert Rezmuves
editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri