Digi24 Timișoara: oamenii din spatele știrilor

Data publicării:
echipa 4



Totul pornește de la un eveniment, de la o idee. Pentru reporteri și cameramani, minutele au o altă valoare. Fiecare secundă contează și orice moment face diferența.

Totul se desfășoară contracronometru! Și știu asta toți cei aproape 40 de oameni care formează echipa Digi24 Timișoara. Informația, cel mai de preț bun al jurnaliștilor, este exploatată de echipa care merge pe teren și este dezvoltată mai apoi de cei din redacție, editori și producători.

Odată scrisă, știrea prinde viață la montaj. Experiența editorilor de imagine de la Digi24 Timișoara este cartea de vizită pentru fiecare reportaj, emisiune sau știre pe care dumneavoastră o vedeți.

Digi24 Timișoara este televiziunea de știri regională care emite în format full-HD. Asta înseamnă o calitate de excepție a imaginii și un conținut pe măsură. Regizorii de emisie sunt cei care își pun amprenta finală pe programele Digi24 Timișoara. Asta, pentru că fără ei nu am putea să vă prezentăm în fiecare clipă actualitatea.

Informație clară, corectă și netrunchiată. Acestea sunt promisiunile pe care le-au respectat timp de un an jurnaliștii de la Digi24 Timișoara. O vom face și în continuare! Echipa Digi24 Timișoara este 24 de ore din 24 alături de comunitate și intră în fiecare zi în casele abonaților RCS & RDS prin emisiuni și jurnale de știri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri