Jurnaliștii care călătoresc cu Joe Biden, acuzați că fură din Air Force One: „Din bagajele lor se aud sunete de veselă”

Data publicării:
joe biden coboara din avion
Situația a devenit atât de supărătoare, încât administrația prezidențială a trimis un mail marilor publicații, în care face apel la ordine. FOTO: Profimedia Images

„Vă rugăm, nu mai furați din Air Force One!” Cam așa s-ar putea traduce mesajul transmis de Casa Albă jurnaliștilor care îl însoțesc pe președintele Joe Biden. Situația a devenit atât de supărătoare, încât administrația prezidențială a trimis un mail marilor publicații, în care face apel la ordine. Totul, după ce din compartimentul presei au dispărut obiecte precum farfurii, pahare și fețe de pernă.

Atunci când călătorește cu Air Force One, președintele este însoțit de 13 ziariști, care beneficiază de mese şi băuturi plătite de propriile publicaţii.

Echipajul de la bord le distribuie diverse suveniruri cu sigiliul prezidențial, dar se pare că pentru unii, asta nu e de ajuns.

Politico scrie că uneori, din bagajele jurnaliștilor se aude sunet de veselă, iar, potrivit aceleiași publicații, un fost corespondent la Casa Albă ar fi furat suficiente farfurii cât pentru un serviciu complet de masă.

Site-ul a făcut această anchetă în urma unui e-mail transmis la începutul lui lui februarie membrilor Asociaţiei Corespondenţilor la Casa Albă.

Preşedinta prestigioasei organizaţii a făcut un apel la ordine în urma dispariţiei unor obiecte din compartimentul presei în cel mai celebru şi mai securizat avion din lume.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri