Metalosport merge mai departe în Cupă

Data actualizării: Data publicării:
metalosport

 

Calificare istorică pentru Metalosport Galaţi. Echipa gălăţeană de liga a treia a ajuns pentru prima oară în istorie în şaisprezecimile Cupei României, după ce a eliminat cu 1-0 pe Sport Club Bacău. Oaspeţii au avut prima ocazie de gol, însă şutul din lovitură liberă a trecut peste poarta apărată de Vasiliu. Metalosport a răspuns prin şutul atacantului Cristian Bahnaşu, respins în corner de portarul oaspeţilor. Câteva minute mai târziu, Bahnaşu nu a mai ratat ţinta: rămas singur în faţa porţii, atacantul gălăţenilor a înscris cu un şut puternic din interiorul careului. În partea a doua a meciului, jucătorii de la SC Bacău s-au apropiat rareori de poarta gazdelor şi au încercat mai mult şuturile de la distanţă. Cele mai mari ocazii le-a ratat, însă, Metalopsort. Alexandru Istrate i-a aşezat perfect mingea lui Andrei Mihu, dar şutul său a fost scos din vinclu de Bogdan Miron. În ultimele minute ale meciului, Cristian Bahnaşu a trecut pe lângă 2-0, şutul său nimerind transversala porţii băcăuane. Metalosport aşteaptă acum tragerea la sorţi şi speră să joace cu o echipă puternică din Liga I.

Cristian Bahnaşu, jucător Metalosport Galaţi: "Foarte greu cu cei de la Bacău. Au o echipă experimentată, vin din Liga a doua doar, dar terenul ne-a avantajat, să spunem aşa, ne-am obişnuit pe el şi de asta am câştigat".

Mihai Ciobanu, antrenor Metalosport Galaţi: "Mă bucur că băieţii au interpretat foarte bine partitura pentru acest joc şi au meritat pe deplin victoria. Chiar puteau să marcheze mai multe goluri, aţi văzut şi dumneavoastră câteva situaţii formidabile. Îi felicit şi este o premieră pentru clubul Metalosport şi pentru foarte mulţi dintre jucătorii pe care îi antrenez".

Tragerea la sorţi a meciurilor din şaisprezecimile Cupei României are loc joi la ora 18:00, la Casa Fotbalului. În această fază a competiţiei vor intra şi formaţiile din Liga I. Se va juca un singur meci, eliminatoriu, pe terenul echipei de ligă inferioară, ceea ce înseamnă că Metalosport va juca sigur

pe teren propriu.

reporter: Marius Ţuca

operator: Luigi David

Foto: Sorin Pană

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri