Oscar 2018 | Stiliştii pariază pe galben şi roz pe covorul roşu

Data actualizării: Data publicării:
Statuetă Oscar
Foto: Guliver/GettyImages

Ceremonia Premiilor Oscar va aduce o explozie de culoare pe covorul roşu. Este predicţia stiliştilor, care pariază pe ţinute cu totul diferite faţă de cele purtate de celebrităţi la Globurile de Aur. Atunci, cele mai mult staruri s-au îmbrăcat în negru, pentru a denunţa modul în care sunt tratate femeile în cetatea filmului.

În ultima perioadă, actriţele au folosit moda pentru a denunţa nedreptăţile la care sunt supuse. Vedetele s-au îmbrăcat în negru la Globurile de Aur şi la Premiile BAFTA, dar se pare că altfel vor sta lucrurile la ceremonia Oscarurilor.

Dustin Zuber, specialist în design vestimentar: „Cred că vom vedea o mulţime de culori strălucitoare. Cred că în acest an, ceremonia Oscarurilor va fi mai mult despre sărbătorire decât despre momente sumbre, ca la Globurile de Aur.”

Galbenul şi rozul par să fie culorile la putere din acest an, la ceremonia Oscarurilor. Stiliştii spun că vedetele care vor lua loc în Dolby Theatre vor experimenta o paletă de culori cât mai largă.

Dustin Zuber, specialist în design vestimentar: „Un aspect important pe care trebuie să-l iei în calcul este faptul că vei fi îmbrăcat în acea ţinută timp de 10 ore, aşa că un aspect important este confortul. Dincolo de asta, trebuie să iei în calcul silueta ta, ce fel de culori ţi se potrivesc... Acesta este un fel de finală a galelor cinematografiei, aşa că trebuie să faci o impresie bună.”

Prin urmare, aşteptările sunt ridicate, dar există întotdeauna vedete care n-au cum să dea greş în privinţa ţinutelor alese.

Dustin Zuber, specialist în design vestimentar: „Dacă te uiţi la Meryl Streep sau chiar la Allison Janney, ele sunt persoane care îşi adaptează ţinutele la evenimentul respectiv. Arată mereu sofisticat şi elegant, au un cu totul alt stil faţă de Jennifer Lawrence, de pildă, dar cred că Meryl Streep iese în evidenţă, e uimitoare.”

Cea de-a 90-a ediţie a Premiilor Oscar va fi transmisă în direct şi în exclusivitate în România de Digi 24 şi Digi Film, în noaptea de duminică spre luni, de la ora 01.30.

Foto: Guliver/GettyImages

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri