A murit încă o victimă a atacatorului din Făget. Medic: „Suntem șocați, nu înțelegem de unde atâta ură”

Data actualizării: Data publicării:
criminal faget 1

O a doua victimă a atacului sângeros din Făget a murit astăzi în secţia de terapie intensivă a Spitalului Judeţean Timişoara. Este vorba despre soţia bărbatului ucis de Ionel Boldea în parcul din Făget.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Timiș, în total, Ionel Boldea a rănit, miercuri, șase persoane, un bărbat fiind omorât. Sâmbătă s-a stins din viață și soția bărbatului.

 Marius Craina, managerul Spitalului Judeţean Timişoara a confirmat pentru Digi24 că femeia atacată miercuri a murit.

„Toți suntem bulversați și șocați de ce s-a întâmplat la Făget. Din păcate, doamna internată la noi, în urma acelei agresiuni extrem de violente, a încetat azi din viață. A fost adusă cu traumatism cranio-cerebral extrem de complicat. S-au făcut demersurile pentru o terapie corespunzătoare, cu intervenție în regim de urgență, monitorizare în permanență, dar leziunile au fost mult prea profunde și prea grave pentru a supraviețui. Suntem șocați, nu înțelegem de unde atâta ură, agresivitate. O victimă cade din nou în fața agresiunilor unor persoane care n-ar trebui să circule libere,” a declarat Marius Craina.

Individul de 33 de ani a mers în parcul din orașul Făget, unde, a atacat un bărbat și o femeie, soț și soție, care făceau jogging. I-a lovit cu pumnii și cu picioarele, dar și cu o bâtă. Ca urmare a loviturilor primite, bărbatul a murit, iar femeia a suferit răni grave, decedând sâmbătă.

Ionel Boldea, ar fi consumat droguri, printre care și cocaină, înainte de atacuri. Conform unor surse judiciare, Ionel Boldea le-ar fi cunoscut pe cele două victime pe care le-a bătut în parcul din orașul Făget. Cei doi erau părinții fostei iubite a tânărului, dar ei nu au fost de acord cu relația, astfel că le-au interzis să se mai vadă.

După ce i-a atacat pe cei doi soți, bărbatul a părăsit orașul Făget și s-a deplasat cu o bicicletă până în satul Teremești, unde s-a întâlnit cu o femeie, pe care a început să o lovească cu pumnii și cu un băț, până când a căzut la pământ. Femeia a suferit leziuni ce necesită 50 de zile de îngrijiri medicale și care i-au pus viața în pericol.

În trecut, potrivit reprezentanților Poliției Timiș, bărbatul a fost condamnat cu amendă penală pentru loviri și alte violențe după ce a bătut un tânăr care a avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale, în anul 2017.

De asemenea, Ionel Boldea a mai fost cercetat în alte două dosare penale pentru loviri și alte violențe.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri