Video Accidentul în lanț de la Jilava, surprins de camerele din zonă. Hoții furaseră o geantă cu peste jumătate de milion de lei

Data actualizării: Data publicării:
politisti pe strada unde au loc filtre de politie
Polițiștii primesc din ianuarie un nou spor la salariu. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Un accident în lanț a avut loc marți seara în Jilava, în timp ce doi hoți încercau să scape de cei pe care îi păgubiseră cu o sumă uriașă de bani. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată momentul în care mașina în care se aflau hoții lovește în plin un autoturism oprit în intersecție, care ricoșează în alte două mașini.

Imediat după, mașina în care se aflau proprietarii sumei de 650.000 de lei, furată de cei doi tâlhari, îi lovește pe aceștia din spate și ricoșează în alte 3 autoturisme. Tot camerele de supraveghere au surprins și momentul în care cei doi hoți au fugit de la locul faptei.

Rafuiala a avut loc marți seara și a fost soldată cu un accident cu 7 mașini, totul după furtul unei genți  în care se afla peste jumătate de milion de lei. 

Un bărbat din Sintești, căruia i s-ar fi furat din mașină geanta în care erau 650.000 de lei, a plecat în urmărirea presupușilor hoți, care fugiseră la bordul unui alt autoturism, iar în localitatea Jilava urmărirea ca-n filme a provocat un carambol.

Trei persoane rănite au fost transportate la un spital din București, informează Poliția Ilfov. Presupușii autori ai furtului au reușit însă să se facă nevăzuți.

„Polițiștii efectuează cercetări pentru identificarea autorilor faptei reclamate, depistarea acestora și stabilirea cu exactitate a situației și de fapt, și de drept, cât și pentru luarea măsurilor legale care se impun”, informează un comunicat de la IPJ Ilfov.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri