Cum s-au contrazis Becali și Reghecamf după Steaua-Chelsea 1-0

Data publicării:
0803 20reactii 20steaua-53603

„E o victorie mare, Steaua e o echipă mare. Nu am avut mari emoţii, pentru că tot aşteptam să o văd pe Chelsea. Jocul nu m-a dus la emoţii. Regina Europei e Steluţa. E de ajuns acest 1-0, pentru că noi marcăm şi la Londra.

După meciul de la Londra, toată lumea o să iasă pe stradă. O să fie mai multă lume decât la Revoluţie. Steaua nu mai poate fi învinsă. Nu mă interesează pe mine de Abramovici”, a spus Becali, entuziast.

De cealaltă parte, Reghecampf este mai reținut decât patronul Stelei, chiar rezervat, declarând cu realism că mai este un meci de jucat, la Londra, acolo unde peste o săptămână elevii săi trebuie să joace infinit mai bine decât au făcut-o la București.

„Am câştigat meritat. Probabil ne-am dorit mai mult. Înainte de meciul cu Ajax presiunea a fost mult mai mare. Azi noi ne-am dorit să-i închidem cât mai bine pe adversari şi să marcăm.

Acest rezultat este important până la urmă doar pentru statistică. Jucătorii trebuie să înţeleagă că mai este un meci de jucat în deplasare. Calificarea se va juca la Londra. Avem un avantaj acum, dar va trebui să jucăm acolo la fel sau poate chiar mai bine decât azi. Ne aşteaptă un meci foarte greu acolo”, a spus Reghecampf.

Victoria cu Chelsea îi menţine cu picioarele pe pământ pe stelişti. Oamenii lui Laurenţiu Reghecampf sunt conştienţi că mai au mult de muncă până să sărbătorească o nouă calificare.

Reacțiile principalilor artizani ai victoriei, în materialul video atașat.

CITIȚI ȘI Victorie pe Național Arena!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri