EXERCIȚIU DE POLITEȚE. Ce mesaje au transmis oamenii la „Tribuna Bonton”

Data publicării:
2302bonton-51213

Colegii noştri i-au surprins pe cei care au fost astăzi într-un mall din Capitală cu o invitaţie la „Tribuna Bonton”, pentru a transmite un mesaj pentru o ţară civilizată.

Demersul lansat de echipa Bonton îşi propune să readucă politeţea şi respectul printre deprinderile fireşti ale românilor.

De la copii, până la cei mai vârstnici, cu toţii au răspuns invitaţiei de a lua cuvântul la „Tribuna Bonton” şi de a transmite un mesaj pentru România.

„Principalul lucru care trebuie luat în vedere este cultura, care începe să lipsească din ce în ce mai mult, mai ales la persoanele tinere. Cei tineri ar trebui să învețe să citească. Din citit afli și multe lucruri și îți și cultivi comportamentul social. Cred că astea sunt principalele aspecte”, a spus un domn în vârstă.

„Eu cred că în România ar fi mai bine să schimbăm, să ajutăm natura, animalele, să fie mai bine decât atât. Să nu se mai taie copacii, animalele să nu se mai omoare și să nu mai existe braconieri”, spune și o fetiță.

„Tribuna Bonton” a primit şi oaspeţi de peste hotare: „Numele meu e Ioanis și vin din Grecia. România este o țară frumoasă și le sugerez tuturor românilor din străinătate să se întorcă în țara lor, care e cea mai frumoasă țară”.

Acţiunea organizată de echipa Bonton sărbătoreşte un an de la lansare şi pune în prim plan frumuseţea normalităţii. Emisiunea este difuzată în fiecare duminică, de la ora 17.30, doar la Digi24.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Te-ar putea interesa și:
Ursul care deschide și deschide ușa.
VIDEO Cel mai politicos urs: Deschide și închide ușa atunci când e rugat
provence
Bonton. Călătorie în Provence
moda bonton
Bonton. Moda, a doua industrie poluantă a lumii
bonton
Bonton. Cum alcătuim o garderobă în mod inteligent
tinerimea romana bonton
Bonton. Elitele care au construit România modernă
Partenerii noștri