Video&Foto UPDATE. Femeie sechestrată de soțul care are probleme psihice, într-un cartier din Botoșani. Polițiștii au intervenit în forță

Data actualizării: Data publicării:
barbat retinut de politie
Bărbatul cu probleme psihice care își sechestrase soția în apartament a fost reținut în urma unei operațiuni în forță a poliției Foto: IPJ Botoșani

Forțele speciale au intervenit în forță, sâmbătă seara, la Botoșani, după ce era de câteva ore era alertă într-un cartier din municipiu: o femeie fusese sechestrată de soțul ei cu probleme psihice, în apartamentul familiei. 

Forțele speciale au intervenit în forță într-un bloc din Botoșani Foto: IPJ Botoșani
Forțele speciale au intervenit în forță într-un bloc din Botoșani Foto: IPJ Botoșani

ACTUALIZARE 21:50 Polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale, împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență și cu sprijinul jandarmilor, au intervenit în forță și au forțat ușa de acces în locuință, pentru a pătrunde în interior. Bărbatul a fost imobilizat și ulterior extras din locuință, în vederea transportării acestuia la o unitate medicală, anunță un comunicat al IPJ Botoșani. Iată momentul:


Știrea inițială:

Mai multe echipaje de poliție, dar și un negociator sunt la fața locului de câteva ore.

Purtătoarea de cuvânt a IPJ Botoșani, Delia Nenișcu, a declarat la Digi24 că bărbatul nu are revendicări, dar are probleme medicale. La fața locului au fost trimise echipaje ale Poliției și ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență, dar și un negociator.

Deocamdată, nu sunt indicii că bărbatul ar fi agresiv. 

În jurul orei 14:30, soția a solicitat un echipaj de ambulanță pentru internarea la psihiatrie a soțului său, dar apoi a revenit cu un apel și a spus că acesta a încuiat ușa casei și a luat cheile, astfel că nu poate să deschidă.

Potrivit purtătoarei de cuvînt a IPJ Botoșani, autoritățile iau în calcul mai multe modalități de intervenție, dar este căutată o soluție astfel încât ambii soți să fie în siguranță.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri