Focuri de armă în Capitală. Avertismentul polițiștilor

Data actualizării: Data publicării:
masina drifturi

Un şofer care făcea drifturi în parcarea unui complex comercial din Capitală a fost somat de poliţişti să înceteze, dar a refuzat. Atunci, unul dintre agenţii de poliţie a tras mai multe focuri de avertisment.

Incidentul a avut loc în parcarea centrului comercial din Băneasa.

Colegii de la secția 2 de poliție l-au văzut pe șoferul care făcea drifturi și l-au somat să înceteze, pentru că în jur era multă lume și exista riscul ca cineva să fie rănit, a spus la Digi24 Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Politiei Capitalei. Acesta nu s-a oprit și, în această situație, polițiștii au tras mai multe focuri de armă în aer. Nimeni nu a fost rănit.

Tânărul aflat la volan și pasagerul din mașina sa au fost duși la secția de poliție. Acolo, agenții au constatat că șoferul avea permisul suspendat, iar mașina nu era înmatriculată, a mai spus Diana Sarca. 

În urma acestui incident, tânărul se va alege cu dosar penal.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei a avertizat că cei care fac drifturi sunt în vizorul polițiștilor.

Trebuie să precizăm că Poliția Capitalei va interveni ferm pentru că această zonă a devenit un loc unde mulți tineri se întâlnesc dornici de a face drifturi fără a ține cont că îi pun pe ceilalți în pericol”, mai spus Diana Sarca.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri