Foto Mașină de poliție răsturnată, în urma unui accident în București

Data publicării:
Mașina de poliție s-a răsturnat, dar girofarul a continuat să funcționeze
Mașina de poliție s-a răsturnat, dar girofarul a continuat să funcționeze

Trei poliţişti au fost răniţi uşor duminică seara, fiind transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale, după ce autospeciala de poliţie în care se aflau a fost implicată într-un accident, duminică seara, la intersecţia şoseaua Berceni cu strada Turnu Măgurele, informează Agerpres.

„În jurul orei 20:00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc in intersecţia sos.Berceni-str.Turnu Măgurele, eveniment în care a fost implicată o autospecială de poliţie. Conducătorul autospecialei, care se deplasa în regim prioritar, cu semnalele optice şi acustice în funcţiune, se deplasa pe şos. Berceni, iar când a ajuns la intersecţia cu str. Turnu Măgurele a intrat in coliziune cu un alt autovehicul care circula pe str. Ion Iriceanu dinspre şos. Olteniţei către bd. Alexandru Obregia”, a informat Brigada Rutieră din capitală.

accident masina politie 011219 (3)
accident masina politie 011219 (3)


Conducătorul mașinii de poliție şi  cei doi polițiști care mai erau în vehicul au fost răniți ușor și  au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii rutieri fac cercetări pentru a se stabili cauzele şi condiţiile producerii accidentului rutier.

Traficul rutier s-a desfășurat cu dificultate în zonă, pe sensul de mers către Piaţa Sudului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri