Tânăr arestat preventiv: A avariat o maşină de poliţie, uşa de acces în secție şi a smuls camere video din incinta postului de poliție

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie
Tânăr arestat preventiv dup ce a avariat o maşină de poliţie, uşa de acces în secție şi a smuls camere video din incinta postului de poliție.

Un bărbat în vârstă de 23 de ani din judeţul Constanţa a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a provocat distrugeri unei maşini de poliţie, a lovit uşa de acces în sediul poliţiei Amzacea şi a smuls două camere de supraveghere din unitate.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia au transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că un bărbat de 23 de ani din Comana este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fară permis de conducere, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Anchetatorii au precizat că, în data de 28 octombrie, bărbatul a condus un motociclu neînmatriculat în Comana şi fără a avea permis de conducere.

De asemenea, în urmă cu două zile a provocat distrugeri la o maşină de poliţie şi un sediu de poliţie.

„La data de 08.11.2023, în jurul orei 23.20, a distrus, prin lovirea cu pumnii, mai multe elemente de caroserie ale autospecialei de poliţie, cu nr. de înmatriculare MAI-55497, aparţinând IPJ. Constanţa - Postul de Poliţie Amzacea, a lovit uşa de acces a sediului de poliţie şi a smuls două camere de supraveghere din incinta postului de poliţie, cu aceeaşi ocazie, proferând injurii la adresa organelor de poliţie, tulburând prin ameninţările şi distrugerile sale ordinea şi liniştea publică”, au menţionat procurorii.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar apoi a fost prezentat instanţei care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri