Tânăr de 19 ani anchetat după ce a distrus oglinzile unei maşini de poliţie. S-a răzbunat pentru că prietenul său fusese arestat

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie

Un tânăr de 19 ani este cercetat de procurorii constănţeni pentru că a distrus oglinzile unei maşini de poliţie, anchetatorii stabilind că el ar fi vrut să se răzbune astfel deoarece prietenul său fusese arestat.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au anunţat, joi, că un tânăr de 19 ani este anchetat pentru comiterea infracţiunii de distrugere.

„În noaptea de 16.11.2023, în jurul orei 23:30, inculpatul B.N. s-a deplasat la sediul Postului de Poliţie Cobadin, unde a distrus în totalitate, prin lovire cu o ţeavă metalică pe care o avea asupra sa, ambele oglinzi laterale ale autospecialei inscripţionată cu însemnele poliţiei, marca Dacia Duster cu numărul de înmatriculare MAI XXXXX, proprietatea MAI, IPJ Constanţa, aflată în dotarea Postului de Poliţie Cobadin, ce se afla parcată în parcarea exterioară special amenajată”, au precizat procurorii, potrivit News.eo.

Ei au menţionat că bărbatul a dorit astfel să se răzbune deoarece cu o zi înainte prietenul său fusese arestat într-un dosar instrumentat de poliţiştii din Cobadin.

De asemenea, tânărul respectiv este cercetat şi în alt dosar pentru săvârşirea infracţiunii de furt în formă continuată.

El a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri