Un copil a fost lovit de o maşină de poliţie, pe o trecere de pietoni din fața școlii

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie
Un copil a fost lovit de o maşină de poliţie, pe o trecere de pietoni din fața școlii.

Un copil de 12 ani a fost accidentat joi de o maşină de poliţie, pe o trecere pentru pietoni pe DN 17, în comuna bistriţeană Şieu-Măgheruş. El a ajuns la spital cu multiple fracturi şi un hematom masiv la piciorul drept, ulterior acesta fiind transferat la Clinica de Chirurgie Pediatrică din Cluj-Napoca pentru îngrijiri medicale de specialitate.

„La UPU-SMURD din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa a fost adus astăzi un minor în vârstă de 12 ani, victimă a unui accident rutier petrecut în localitatea Şieu-Măgheruş, prezentând multiple fracturi şi un hematom masiv la piciorul drept, precum şi escoriaţii la piciorul stâng. După evaluare şi stabilizare în urgenţă, băiatul a fost transferat la Clinica de Chirurgie Pediatrică din Cluj-Napoca pentru îngrijiri medicale de specialitate”, informează purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa, Camelia Strungari.

Un copil în vârstă de 12 ani a fost accidentat, joi, de o maşină de poliţie, pe o trecere pentru pietoni situată pe DN 17, în comuna bistriţeană Şieu-Măgheruş, autospeciala aflându-se în misiune, potrivit martorilor de la faţa locului.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud a transmis că autospeciala implicată în accident este din alt judeţ şi că în cauză a fost deschis un dosar penal.

„Astăzi, 21 decembrie, pe DN 17, în localitatea Şieu-Măgheruş a avut loc un accident rutier. Din primele date, o autospecială de poliţie din alt judeţ ar fi acroşat un minor, de 12 ani, din Şieu-Măgheruş, care s-ar fi angajat în traversarea străzii. În urma accidentului, pietonul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto, un bărbat de 22 de ani, din Dej, a fost testat cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative în ambele cazuri. Poliţiştii Serviciului Rutier Bistriţa-Năsăud au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru a stabili cauza şi împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul”, a precizat IPJ.

Primarul comunei Şieu-Măgheruş, Sorin Mititean, a declarat pentru Agerpres că accidentul s-a produs pe trecerea pentru pietoni din apropierea şcolii şi că, din spusele martorilor, autospeciala de poliţie avea pornite semnalele acustice şi luminoase.

„Dimineaţa a fost un accident pe o trecere de pietoni, aici, în faţa şcolii. (...) Eu nu eram aici, doar ce am putut afla de la oamenii care erau în zonă când am ajuns. Ştiu că a fost lovit pe trecerea pentru pietoni de către o maşină care se deplasa cu semnalele acustice şi luminoase pornite”, a spus Mititean.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri