VIDEO. Petrecere cu manele, în uniformă de polițist. IPJ Vâlcea a deschis o anchetă

Data actualizării: Data publicării:
Barbat imbracat la petrecere in uniforma de politist
O petrecere cu manele, a cărei vedetă a fost un bărbat îmbrăcat în uniformă de poliție, a devenit subiect de anchetă.

O petrecere cu manele, a cărei vedetă a fost un bărbat îmbrăcat în uniformă de poliție, a devenit subiect de anchetă. S-a întâmplat în județul Vâlcea, după ce un film cu petrecăreții a apărut pe rețelele sociale.

Elena Alexandru, jurnalist Digi24: Este anchetă la Inspectoratul de Poliție al județului Vâlcea, pentru a se stabili cu exactitate de unde a procurat bărbatul această uniformă pe polițist.

Sunt informații pe surse, potrivit cărora acesta ar fi furat uniforma de polițist de la un agent din județul Sibiu. La finalul acestei anchete, dacă se va stabili că bărbatul a furat uniforma, va fi reținut.

Deocamdată, bărbatul este cercetat pentru uzurparea calităților oficiale, are deja dosar penal întocmit pe numele lui, asta după ce imaginile video au devenit virale pe rețelele sociale și au fost văzute și de oamenii legii.

Din primele informații, maneliștii foloseau apelativul „șeful de post” când se refereau la bărbat. Inițial, s-a crezut că acesta este polițist, însă în urma anchetei s-a stabilit că nu a lucrat niciodată în IPJ Vâlcea.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri