Începe testul răbdării pe Valea Oltului. Poliția: ”Răbdarea şi fair-play-ul sunt calităţi importante"

Data publicării:
Masini în coloană
Trafic îngreunat pe Valea Oltului

Nervi întinși la maximum pe Valea Oltului. Șoferii care au plecat în week-end stau minute bune în coloană sau înaintează cu viteza melcului. Motivul, lucrările de la intrarea în Defileul Oltului, în zona Boiţa – Sibiu, care au început în luna iunie. Poliția din Sibiu a emis un comunicat în care îndamnă șoferii la răbdare și fair-play. "Răbdarea şi fair-play-ul sunt calităţi importante de care trebuie să dea dovadă şoferii care circulă pe acest tronson de drum şi nu numai”, se arartă în comunicat.

Polițiștii le transmit șoferilor care pleacă la drum pe Valea Oltului să ia în calcul așteptări lungi în trafic.

„Vă reamintim că, în această perioadă pe DN 7, Valea Oltului, din cauza lucrărilor efectuate la partea carosabilă în zona localităţii Boiţa, traficul rutier se desfăşoară îngreunat. Dat fiind faptul că este sfârşit de săptămână, se anticipează creşteri semnificative ale valorilor de trafic, îndeosebi vineri şi duminică, răbdarea şi fair-play-ul fiind calităţi importante de care trebuie să dea dovadă şoferii care circulă pe acest tronson de drum şi nu numai”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu.

Polițiștii recomandă șoferilor să plece mai devreme de acasă dacă vor să ajungă la destinație la ora stabilită.

„Dacă Valea Oltului este pe traseul dumneavoastră de deplasare, vă recomandăm să vă alocaţi o marjă de timp mai mare în cazul în care vă propuneţi să ajungeţi la destinaţie la o oră prestabilită! În plus, vă recomandăm să respectaţi regimul legal de viteză impus pe tronsonul de drum, să semnalizaţi din timp şi să vă asiguraţi foarte bine înainte de a schimba direcţia de deplasare, să păstraţi distanţa de siguranţă faţă de cel care circulă în faţă şi să respectaţi cu stricteţe semnalizarea rutieră şi indicaţiile poliţiştilor rutieri care dirijează traficul în zonă”, se mai precizează în comunicat.

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri