Nicolae Popa: Toţi cei care au participat la extrădarea mea ar trebui să răspundă

Data actualizării: Data publicării:
nicolae popa parchet inquam ganea
FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

Nicolae Popa spune că se aşteaptă şi la "alte bucurii" referitoare la personaje din dosarul deschis în legătură cu extrădarea sa. "Implicarea directă a lui Băsescu este o chestiune notorie deja. Toţi cei care au participat atât la comisia rogatorie, care au fost în avionul cu care am fost extrădat, care au participat la «discuţiile informale» cu autorităţile indoneziene, eu cred că ar trebui să răspundă", afirmă el.

nicolae popa parchet inquam ganea
Nicolae Popa: Toţi cei care au participat la extrădarea mea ar trebui să răspundă FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

"Eu cred cu tărie că a venit timpul în care toate abuzurile şi atrocităţile comise de acest sistem toxic să înceteze şi reprezentanţii lui de frunte, cum este doamna Kovesi, pentru început, să plătească pentru toate fărădelegile din ultimii 12-14 ani. (...) Sincer, mă aştept şi la alte bucurii referitoare la alte personaje din acest dosar. Implicarea directă a lui Băsescu este o chestiune notorie deja.

Toţi cei care au participat atât la comisia rogatorie, care au fost în avionul cu care am fost extrădat, care au participat la «discuţiile informale» cu autorităţile indoneziene, eu cred că ar trebui să răspundă", a declarat Nicolae Popa, duminică seară, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Procurorii Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie au anunţat, vineri seară, că o acuză oficial pe Laura Codruţa Kovesi că ar fi primit peste 280.000 de lei de la Sebastian Ghiţă în legătură cu aducerea în ţară a lui Nicolae Popa.

Sursa: agerpres

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri