Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Olt a fost reținut. Procurorii îl acuză de ucidere din culpă

Data publicării:
marius oprescu vice CJ Olt

Procurorii au pus cap la cap probele şi au terminat rechizitoriul. Între acuzații, cap de listă sunt ucidere din culpă şi vătămare corporală.

Decizia procurorilor l-a luat prin surprindere pe vicepreşedintele Consiliului Judeţean Olt, care susţine că acuzaţiile care i se aduc nu sunt adevărate.

Toate aceste lucruri prin care se încearcă denigrarea mea şi terfelirea imaginii mele publice se vor rezolva, atât cea legată de abuz în serviciu, că nu aveam dreptul să folosesc maşina, e maşina Consiliului Judeţean şi voi dovedi acest lucru, iar celelalte, am dat probe de sânge pentru stabilirea ADN- ului şi atunci se va termina cu suspiciunile”, a spus Marius Oprescu.

Avocatul familiei victimei susţine că probele de sânge ar fi fost schimbate la spital, pentru ca nimeni să nu afle dacă demnitarul s-a urcat băut la volan sau nu. Între timp, a fost făcută şi necropsia bărbatului mort în urma accidentului, iar rezultatele vor fi anunțate într-o lună.

„Toate probele au fost aduse la Craiova pentru că noi suntem subordonaţi la LSM Craiova”, spune medicul legist Sorin Lesnic.

Tot în acest dosar este cercetat și un medic de la Spitalul Judeţean Slatina. Doctorul este acuzat de complicitate la fals, abuz în serviciu și favorizarea infractorului. Accidentul în care a fost implicat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Olt s-a produs la începutul lunii, lângă oraşul Piatra Olt.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri