VIDEO. Mirel Palada a fost trimis în judecată pentru agresarea, în 2017, a senatorului Mihai Goțiu

Data publicării:
gotiu palada captura b1
Captură B1tv

Senatorul USR Mihai Goțiu a anunțat, joi, că a primit comunicarea legată de începerea procesului cu Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta. Incidentul a avut loc în septembrie 2017, când Palada l-a lovit în faţă pe Goțiu, în timpul pauzei de publicitate a emisiunii la care erau invitaţi.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Miracol?! Vă vine să credeți? După 2 (doi) ani și 8 (opt) luni, începe, în sfârșit, procesul cu Mirel Palada. Am fost atacat și lovit de fostul purtător de vorbe al unui Guvern PSD, în studioul televiziunii B1, pe data de 14 septembrie 2017. Am primit comunicarea legată de începerea procesului, astăzi, 27 mai 2020... Da, au trecut doi ani și opt luni până când organele de cercetări penale, procurori și polițiști, au reușit să finalizeze ”marele” dosar de loviri. Sunt curios de câte ori au fost nevoiți să vadă și să revadă înregistrările cu agresiunea, văzute de sute de mii și milioane de cetățeni, că le-au reluat toate televiziunile. Aș vrea să știu de câte ori au vorbit cu martorii și ce expertize de pixeli și megapixeli au făcut de a fost nevoie de atâta timp pentru a finaliza un asemenea dosar ”complex”...”, a anunțat Mihai Goțiu, miercuri seară, pe pagina de Facebook.

Agresiunea a avut loc în seara zilei de 13 septembrie 2017, iar a doua zi, senatorul USR a mers la Secţia 1 de Poliţie din Bucureşti să depună plângere penală pentru ultraj împotriva lui Mirel Palada, acuzând că sociologul l-a lovit în faţă, în timpul pauzei de publicitate.

Potrivit certificatului medico-legal, vicepreședintele Senatului a suferit leziuni la nivelul buzei superioare și la nivelul gambei.

Fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta a spus atunci: „Am fost plecat, n-am avut calculatorul la mine, am avut un program foarte încărcat. M-am întors de-abia aseară la miezul nopții. Nu mor caii când vor useriștii”.

Ulterior, Palada a reclamat postul de ştiri la CNA, acuzând-o pe moderatoare că ulterior nu l-a apărat în faţa criticilor venite din partea unor invitaţi. Realizatoarea TV a reacţionat dur, catalogând gestul drept „culmea tupeului“, iar televiziunea îl contrazice susţinând că i s-a oferit dreptul la replică.

(Redactor: George Costiță)

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri