Sari la conținut

Prima reacție a lui Mirel Palada după incidentul cu Mihai Goțiu

Fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta a făcut, pe contul său de Facebook, primele comentarii după episodul de săptămâna trecută, când l-a agresat, în studioul unei televiziuni, pe vicepreședintele Senatului, Mihai Goțiu.

mirel palada fb

Sursă foto: contul personal de Facebook

„Am fost plecat, n-am avut calculatorul la mine, am avut un program foarte încărcat. M-am întors de-abia aseară la miezul nopții. Nu mor caii când vor useriștii”, este mesajul postat pe Facebook, de sociologul Mirel Palada.

Agresiunea s-a produs miercurea trecută, în studioul B1 TV, într-o pauză de publicitate.

„Era în pauza de publicitate, după ce în prima parte am avut discuții contradictorii. Dl. Palada în mod constant intervenea peste ce aveam eu de spus când eram întrebat. După ce l-am rugat să mă lase să termin ce am de spus, a patra oară când a intrat peste mine am spus: unul dintre motivele pentru care am intrat în politică e și faptul că m-am săturat de asemenea politicieni nesimțiți care nu te lasă să vorbești”, povestea circumstanțele incidentului, vicepreședintele Senatului Mihai Goțiu (USR).

„În pauză a început să spună: să nu cumva să mai îndrăznești să mă faci nesimțit, nu mai țin minte exact, rezulta că după emisiune o să văd eu... Am zis: dacă continuați să mă întrerupeți o să spun că e complet nesimțit. S-a ridicat, m-a lovit cu pumnul în gură, cei din studio de la pază au intervenit și l-au scos”, a relatat senatorul.

Vinerea trecută, postul B1 TV a difuzat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din studio.

Tot vineri, Goțiu a anunțat că a depus plângere penală împotriva lui Mirel Palada, acuzația formulată fiind de ultraj.