Ciucă, despre candidatura la preşedinţie: „Eu nu pot să mă duc în faţa partidului și, dacă îmi va cere, eu să zic nu”

Data publicării:
ID224668_INQUAM_Photos_George_Calin
Președintele PNL, Nicolae Ciucă. Foto: INQUAM Photos/ George Călin

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat joi, referitor la o eventuală candidatură a sa la alegerile prezidenţiale de anul viitor, că dacă PNL îi va cere să candideze nu va putea să refuze, din moment ce partidul a stabilit că va avea candidat propriu.

„După ce am discutat la Sinaia am stabilit clar că Partidul Naţional Liberal va avea propriul candidat la alegerile prezidenţiale. Ca atare, dacă Partidul Naţional Liberal îmi va cere să candidez, eu nu pot să mă duc în faţa partidului să le cer să ne asumăm să candidăm prin noi înşine şi, dacă partidul îmi va cere, eu să zic nu”, a spus Ciucă, la RFI, întrebat dacă va candida la preşedinţia României.

Întrebat dacă el ar fi o locomotivă pentru PNL, Ciucă a spus: „Tocmai de aceea nu există o decizie, pentru că urmează să facem analize, să facem măsurători şi în funcţie de toate aceste date vom lua o decizie”.

Citește și: Nicolae Ciucă: „Cel care va genera ruperea coaliţiei nu va câştiga, ci va pierde”. Ce spune despre o alianță cu USR sau REPER

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri