Fiul lui Toni Greblă a făcut afaceri cu un cetăţean irakian care aducea în România persoane aflate în legătură cu Al-Qaeda

Data publicării:
Toni Grebla psd -Mediafax Foto-Gabriel Petrescu

Fiul politicianului Greblă a deţinut până în anul 2008 o cafenea în Bucureşti. Când afacerea nu a mai mers, Silviu Greblă a decis să o vândă unuia dintre clienţii săi, care frecventa destul de des localul.  

Este vorba despre irakianul Mohamad Al Dulaimi. Acesta a fost declarat indezirabil pe teritoriul României şi expulzat din ţară la jumătatea anului 2006, pe motiv că a introdus ilegal în România mai mulţi cetăţeni irakieni cercetaţi sau urmăriţi penal pentru săvârşirea de acte de terorism în numele organizaţiei Al-Qaeda, după cum se menţionează într-un document oficial al Serviciului Român de Informaţii.

Mohamad Al Dulaimi nu a părăsit însă România, ci şi-a continuat activităţile pe teritoriul ţării sub altă identitate. Contactat pentru a-şi spune părearea în legătură cu afacerile fiului său, Toni Greblă a declarat că băiatul lui a renunţat la afacere pentru că nu mai era rentabilă şi că nu a ştiut despre acţiunile ilegale ale cumpărătorului.

Ieri, senatorul PSD Toni Grebă a depus jurământul de învestitură în funcția de judecător la Curtea Constituțională. Președintele Traian Băsescu a declarat că are convingerea că prezența acestuia la CCR este un câștig pentru instituție.

Greblă o înlocuiește pe Iulia Motoc, care îşi începe mandatul de judecător la CEDO.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri