Ieșire dură a lui Vlad Voiculescu după votul la Codul penal

Data actualizării: Data publicării:
180330_vlad voiculescu_MISCAREA_ROMANIA_IMPREUNA_02_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Fostul ministru al Sănătății, reprezentant al Mișcării RO+, susține că modificarea Codului penal s-a făcut „ca să îl scape pe Dragnea și pe toți nenorociții care au furat din banii spitalelor și din banii de medicamente”. Vlad Voiculescu mai spune, totodată, că vremea actualei puteri va trece „pentru că lumea lor deja nu mai există în afara granițelor acestei nefericite țări”.

180330_vlad voiculescu_MISCAREA_ROMANIA_IMPREUNA_02_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Sursă foto: INQUAM PHOTOS / Octav Ganea

„S-au bătut cu pumnul în piept că fac transplant în România și l-au lăsat pe Călin (Călin Farcaș - n.r.) să moară, arătând încă odată că ceea ce strică ei (pentru că ei sunt statul!), oamenii nu pot repara. Nici măcar atunci când se adună și donează peste 200.000 de euro în doar 5 zile”, își începe Vlad Voiculescu, pe contul său de Facebook, comentariul acid.

Acesta arată că modificarea Codului penal a fost făcută „ca să îl scape pe Dragnea și pe toți nenorociții care au furat din banii spitalelor și din banii de medicamente”.

Citește și: Corupții ies din pușcării, intră procurorii și jurnaliștii

„Îi vedem cu burdihanele și cefele lor late sau cu frizurile lor perfecte cum explică ce este românismul și ce înseamnă patriotismul. Îi vedem înfășurați în drapel de ziua tricolorului, împopoțonați la evenimente mondene sau țanțoși prin Parlament, arătând un singur lucru: că au puterea. Că am fost cu toții atât de proști să îi lăsăm să ia puterea, păcălind oamenii cu minciunile lor ordinare. O sa treaca însă și vremea nesimțiților, a imbuibaților, a țoapelor și a analfabetelor!

S-ar putea să dureze luni, s-ar putea să dureze ani... dar vremea lor va trece. Vremea lor va trece pentru că lumea lor deja nu mai există în afara granițelor acestei nefericite țări, după cum nici ei nu există în afara spațiului în care propaganda lor încă dă roade”, mai scrie fostul ministru.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Plenul Camerei Deputaților a adoptat, miercuri, modificările la Codul penal criticate de opoziție, reprezentanții magistraților și societatea civilă. Printre cele mai importante modificări sunt cele prin care se dezincriminează total neglijența în serviciu și parțial abuzul în serviciu. Proiectul de modificare a Codului penal a primit în plenul Camerei Deputaților, la doar o zi după votul din Senat, 167 voturi „pentru”, 97 voturi „împotrivă” și 19 abțineri.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri